DIY: Idei de marturii pentru nunti de iarna

DIY: Idei de marturii pentru nunti de iarna
DIY: Idei de marturii pentru nunti de iarna DIY: Idei de marturii pentru nunti de iarna DIY: Idei de marturii pentru nunti de iarna DIY: Idei de marturii pentru nunti de iarna DIY: Idei de marturii pentru nunti de iarna DIY: Idei de marturii pentru nunti de iarna DIY: Idei de marturii pentru nunti de iarna DIY: Idei de marturii pentru nunti de iarna DIY: Idei de marturii pentru nunti de iarna

Ai ales sa iti celebrezi dragostea in sezonul alb, cand toata lumea este cu gandul la sarbatorile de iarna?
Pregateste cu aceasta ocazie marturii creative care sa fie in ton cu anotimpul friguros, dar si cu spiritul de sarbatoare care ne invaluie pe toti incepand cu luna decembrie.

Pentru o nunta de iarna poti sa iti indulcesti invitatii cu ciocolata festiva, insotita de o urare calda sau poti alege o marturie parfumata, cum sunt lumanarile in forma de braduti, in forma de reni sau de braduti. La fel de interesante sunt marturiile sapunuri si de ce nu marturiile amintire care simbolizeaza steaua de la rasarit.

Te incanta toate aceste idei si esti nerabdatoare sa vezi mai multe imagini cu marturii de iarna? De la clopotei si pana la globulete de impodobit bradul de Craciun, trebuie sa stii ca fiecare marturie creativa poate sa fie realizata handmade cu un pic de indemanare si ceva rabdare.

Marturii de iarna frumos decorate gasesti pe Bridalguide.com, dar si pe Evermine.com, blogul care vine cu idei de marturii si alte creatii handmade pentru nunti si alte ocazii festive.

Pagina 1/16

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest