Marturii nunta 2020. Ce cadouri invitati raman in voga?

Marturii nunta 2020. Ce cadouri invitati raman in voga?
Marturii nunta 2020. Ce cadouri invitati raman in voga? Marturii nunta 2020. Ce cadouri invitati raman in voga? Marturii nunta 2020. Ce cadouri invitati raman in voga? Marturii nunta 2020. Ce cadouri invitati raman in voga? Marturii nunta 2020. Ce cadouri invitati raman in voga? Marturii nunta 2020. Ce cadouri invitati raman in voga? Marturii nunta 2020. Ce cadouri invitati raman in voga? Marturii nunta 2020. Ce cadouri invitati raman in voga?

Se apropie cu pasi repezi sfarsitul anului 2019, iar cuplurile care au fixat data nuntii pentru anul viitor sunt curiosi sa stie ce marturii nunta 2020 raman in voga. Asa cum este obiceiul la romani si nu numai, la petrecerea de nunta se ofera cadouri invitati sub forma de marturii. Ca si marturii nunta continua sa se daruiasca marturii utile, marturii religioase, cat si marturii cu ceva dulce in interior.

Marturii dulci. In aceasta categorie gasim cutiute din carton sau din metal, marturii sarmulita si saculeti din organza. Fiecare dintre aceste marturii se pot oferi cu bomboane, arahide glazurate, ciocolata, muffins etc.

Marturii amintire. Marturiile sarmulita pot fi incadrate si la aceasta categorie, alaturi de lumanari cu decor manual, rame foto si figurine traditionale.

Marturii handmade dulci. Borcanelele cu miere se pot comanda sau lucra acasa. Borcane cu capacitate mica se umple cu miere, se decoreaza cu dantela, iuta, banda cu decor traditional sau marin, in functie de tema nuntii si se ofera invitatilor personalizate cu eticheta.

Marturii religioase. De la ingerasi din sticla la iconite cu Maica Domnului si Pruncul Iisus, mirii isi pot exprima recunostinta pentru prezenta invitatilor la nunta daruind acestora mici simboluri religioase.

Marturii utile cu rol casnic. In aceasta categorie exista o multime de marturii sub forma de seturi lingurite si furculite, sare si piper, dar si infuzoare ceai.

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest