Marturii de nunta fabuloase pentru iarna 2016

Marturii de nunta fabuloase pentru iarna 2016
Marturii de nunta fabuloase pentru iarna 2016 Marturii de nunta fabuloase pentru iarna 2016 Marturii de nunta fabuloase pentru iarna 2016 Marturii de nunta fabuloase pentru iarna 2016 Marturii de nunta fabuloase pentru iarna 2016 Marturii de nunta fabuloase pentru iarna 2016

Cele mai frumoase decoratiuni din an apar iarna, de aceea nuntile de iarna si marturiile oferite invitatilor in acest sezon au un aspect mai festiv ca in orice alt sezon.

Desi in tara noastra nuntile de iarna sunt putine ca numar, atunci cand iei in considerare avantajele organizarii unui eveniment in sezonul alb, trebuie sa te gandesti si la cele mai frumoase marturii.

Nu ezita sa realizezi cadouri dragute pentru o nunta de poveste sau sa cumperi globulete de pom, sa impachetezi in saculeti crengute de brad sau sa decorezi marturiile sticlute cu poleiala argintie.

Aceste idei festive vor fi pe placul invitatilor tai. Tot ce trebuie sa faci este sa stabilesti data nuntii in timpul iernii si apoi sa optezi pentru una dintre cele sase marturii festive, perfecte de oferit in cazul unui eveniment programat in sezonul rece.

Marturiile dulci de baut sau de mancat, decoratiunile de pom sau micile amintiri romantice creeaza o atmosfera festiva, de neuitat, fie ca vremea este mohorata, ninge sau cerul este senin.

Vezi mai multe marturii festive pentru nuntile de iarna aici.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest