5 idei de marturii pentru o nunta vintage

5 idei de marturii pentru o nunta vintage
5 idei de marturii pentru o nunta vintage 5 idei de marturii pentru o nunta vintage 5 idei de marturii pentru o nunta vintage 5 idei de marturii pentru o nunta vintage 5 idei de marturii pentru o nunta vintage 5 idei de marturii pentru o nunta vintage 5 idei de marturii pentru o nunta vintage 5 idei de marturii pentru o nunta vintage 5 idei de marturii pentru o nunta vintage

Tendintele in fashion se schimba in mod constant, iar curentul retro revine in forta si in primavara aceasta. Atat in vestimentatia miresei cat si in organizarea nuntii, elementele stilului vintage sunt redescoperite si readuse la viata.

Amintirile tale, pastrate in poze vor fi si peste ani la fel de retro ca si acum! Vrei ca invitatii tai sa plece acasa cu amintiri de neuitat? Iata 5 idei de marturii ce poarta parfumul vechilor ani! 


Corespondenta regala

Spune “bun venit” vremurilor trecute, scrisorilor cu sigiliu si cutitelor ce deschid corespondenta! Ofera-le oaspetilor tai cutitase pentru deschis scrisori.

Pot fi din argint, decorate cu pietre semipretioase sau chiar sa aiba lamele gravate cu numele voastre. Ambaleaza marturiile in hartie ciocolatie, legata cu o funie subtire impletita sau cu o panglica de dantela veche, patata!

Hocus Pocus

Colecteaza batistute retro, din dantela sau tafta ivoire. Le poti cumpara din diverse locuri cu obiecte vintage, nu conteaza daca ele nu se potrivesc! Acest lucru adauga un plus de farmec.

Du-le la o croitorie si brodeaza pe ele initialele sau numele voastre si data marelui eveniment! Pentru un plus de amuzament la nunta ta, poti invita un magician care sa scoata batistele din diverse locuri (fie de sub masa, fie din decolteul domnisoarei de onoare) si sa le ofere invitatilor.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest