Sicilia – insula de vis care uneste trei continente: Europa, Asia si Africa

Sicilia – insula de vis care uneste trei continente: Europa, Asia si Africa
Sicilia – insula de vis care uneste trei continente: Europa, Asia si Africa Sicilia – insula de vis care uneste trei continente: Europa, Asia si Africa Sicilia – insula de vis care uneste trei continente: Europa, Asia si Africa Sicilia – insula de vis care uneste trei continente: Europa, Asia si Africa Sicilia – insula de vis care uneste trei continente: Europa, Asia si Africa Sicilia – insula de vis care uneste trei continente: Europa, Asia si Africa Sicilia – insula de vis care uneste trei continente: Europa, Asia si Africa

Sezonul estival este perioada perfecta pentru o vacanta insorita in Italia. Daca Roma si Venetia figureaza printre destinatiile de top de pe Glob pentru luna de miere, Sicilia nu trebuie ignorata daca aveti in plan o calatorie plina de romantism.

Privilegiata pe harta Peninsulei Italia, Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterana. De-a lungul secolelor, Sicilia a jucat rolul de gazda pentru numeroase culturi: grecii antici, romanii, normanzii si maurii fiind cele mai cunoscute popoare de pe insula.

Pozitia geografica a Siciliei este o binecuvantare pentru insula din mijlocul Mediteranei, un teritoriu scaldat in ape albastre, presarat cu orase pline de farmec, statiuni balneare si plaje frumoase. In orasele mai mici – Taormina, Agrigento, Siracuza si Selinunte gasim cele mai frumoase vestigii naturale si istorice, intr-un mediu rural nealterat.

Turistii se pot delecta in Sicilia cu bai de soare si ospete culinare de lux insotite de vinuri alese care picura in sufletele indragostitilor o fericire “romantica”.


Perioada cea mai buna pentru a merge in Sicilia este in „afara sezonului” cand ofertele turistice sunt mai avantajoase.

Daca din punctul de vedere al timpului, vremea este blanda si insorita tot timpul anului, din noiembrie pana in aprilie puteti vizita Sicilia fara griji. In aceste luni din an, in Sicilia se circula mai liber, iar ofertele de calatorie pentru un cuplu dornic de aventura sunt greu de refuzat.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest