Luna de miere la Lisabona. Pentru ce perioada merita sa rezervi biletele?

Luna de miere la Lisabona. Pentru ce perioada merita sa rezervi biletele?
Luna de miere la Lisabona. Pentru ce perioada merita sa rezervi biletele? Luna de miere la Lisabona. Pentru ce perioada merita sa rezervi biletele? Luna de miere la Lisabona. Pentru ce perioada merita sa rezervi biletele? Luna de miere la Lisabona. Pentru ce perioada merita sa rezervi biletele? Luna de miere la Lisabona. Pentru ce perioada merita sa rezervi biletele?

Cea mai buna perioada pentru a vizita Lisabona este fie intre martie si mai, fie din septembrie si pana in octombrie, pentru ca vremea este frumoasa primavara si toamna, iar tarifele hoteliere sunt mai ieftine.

In plus, in anotimpurile mentionate, aglomeratia este mai putin intensa decat vara. In mai, respectiv septembrie, cuplurile aflate in luna de miere au posibilitatea sa stea si la plaja. Vara temperaturile calde aduc pe plaja o multime de turisti, iar in cursul iernii la Lisabona este destul de cald, astfel incat cei care vor sa isi petreaca sarbatorile aici o pot face fara regrete.

Aveti insa grija ca intre noiembrie si februarie vremea este foarte umeda la Lisabona, de aceea o luna de miere perfecta trebuie programata primavara sau toamna. In fiecare luna a primaverii, la Lisabona se organizeaza cate un eveniment. Astfel, martie este luna carnavalului, aprilie este luna pestelui si a aromelor, in timp ce in luna mai are loc sarbatoarea "Indie".

In ceea ce priveste toamna, se desfasoara un singur eveniment important, numit "MotelX" care incepe spre sfarsitul lunii septembrie si dureaza pana la inceputul lui octombrie. Toamna la Lisabona vremea este la fel de placuta ca si primavara, doar ca incepand cu luna noiembrie este mai racoroasa. Octombrie-noiembrie este sansa cuplurilor cu buget restrans sa viziteze Lisabona deoarece preturile la cazare scad foarte mult in aceasta perioada.

Comparand tarifele de zbor de pe Vola.ro, va puteti programa o luna de miere in Lisabona cu buget restrans.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest