Accesorii glam, de la Burberry. Trebuie sa le ai in aceasta primavara!

Accesorii glam, de la Burberry. Trebuie sa le ai in aceasta primavara!
Accesorii glam, de la Burberry. Trebuie sa le ai in aceasta primavara! Accesorii glam, de la Burberry. Trebuie sa le ai in aceasta primavara! Accesorii glam, de la Burberry. Trebuie sa le ai in aceasta primavara! Accesorii glam, de la Burberry. Trebuie sa le ai in aceasta primavara! Accesorii glam, de la Burberry. Trebuie sa le ai in aceasta primavara! Accesorii glam, de la Burberry. Trebuie sa le ai in aceasta primavara! Accesorii glam, de la Burberry. Trebuie sa le ai in aceasta primavara! Accesorii glam, de la Burberry. Trebuie sa le ai in aceasta primavara! Accesorii glam, de la Burberry. Trebuie sa le ai in aceasta primavara!

Accesoriile propuse de casa de moda Burberry reusesc de fiecare data sa atraga atentia consumatorilor de moda, iar in aceasta primavara nu exista o abatere de la regula.

Chiar daca brand-ul britanic si-a obisnuit publicul cu accesorii elegante, practice si care nu se demodeaza niciodata, in acest sezon a adus o schimbare surprinzatoare de directie. Accesoriile au jucat un rol mult mai important in a crea acel efect "wow"!

Gentile structurate, pantofii, esarfele, portofelele si chiar umbrelele au capatat o alura "glam".

Astfel, brand-ul britanic a adus o alternativa celor care sunt in cautarea unor piese "investitie", dar care sa atraga atentia. Cu siguranta, consumatorii de lux vor aprecia detaliile din piele exotica, accentele metalice si tonurile specifice pietrelor pretioase care dau un "suflu" modern colectiei.

Selectia de genti este suficient de variata, astfel incat sa satisfaca nevoia de functionalitate, dar sa creeze si un puternic impact vizual, in timp ce balerinii si sandalele au ca efect transformarea totala a oricarei tinute.

Inspira-te din colectia propusa de Burberry in acest an si nu neglija efectul pe care accesoriile il pot avea asupra look-ului tau!

In Romania, magazinul Burberry se afla in Bucuresti, pe strada Luterana, nr 4. 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest