Ghid: Program de nunta complet

Ghid: Program de nunta complet

Programul de nunta trebuie stabilit cu cel putin cateva saptamani inainte de eveniment. Un program de nunta clasic include o lista detaliata cu invitatii, locatia si alte amanunte informative si chiar amuzante legate de eveniment. In al doilea rand, programul de nunta este o amintire pe care o poti consulta peste ani, amintidu-ti cu drag de povestea ta de dragoste.

Pentru ca programul de nunta sa fie complet, specialistii de organizare nunti de pe Bridalguide.com au pregatit un ghid de care viitorii miri se pot folosi.

Programul de nunta perfect depinde de cateva criterii.

Alegerea formatului
Unele nunti sunt  formale si clasice, in timp ce altele sunt moderne si jucause. Avand in vedere ca ar trebui sa reprezinte programul stabilit pentru nunta, un format comun folosit pentru acest pliant este utilizarea unui carton pliat, asemanator unui card de masa. Evident, acest card poate avea un design hilar, cu un motto amuzant si imagini inspirate din desenele animate.

Programul de nunta poate fi redactat asemeni unei brosuri care sa cuprinda jocuri si puzzle-uri, cum ar fi bingo, integrame si Sudoko. Daca poti crea singura un astfel de program sau iti permiti sa comanzi unul, opteaza pentru un sablon lung si ingust, dar elegant sau pentru un program de forma unui patrat mai mare laminat si legat cu panglici. Brosurile sepia sunt si ele o optiune pentru o nunta de toamna sau de iarna. Tot ce conteaza este sa gasesti formatul potrivit personalitatii tale, dar care este in ton si cu evenimentul.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest