Trend de nunta - Coafura cu flori

Trend de nunta - Coafura cu flori

Nimic nu este mai romantic decat o coafura cu flori. Daca te gandesti la un look de mireasa nemaintalnit, nemaipomenit… afla ca toamna aceasta se poarta coafurile cu flori. Florile naturale iti ofera o imagine fresh, de etern indragostita, pe cand florile artificiale te vor transforma intr-o mireasa glam si extrem de chic.

Coronite de flori

Traditia florilor naturale in parul miresei dateaza de cateva secole, de pe vremea Greciei antice, pe cand miresele purtau superbe coronite de flori ce simbolizau inocenta, feminitatea si prosperitatea. Cele mai populare flori pentru coronitele mireselor din acea vremea erau rozmarinul si maghiranul. Aceste flori au un miros bogat si senzual si transforma o coafura banala intr-una extrem de chic.

Traditia inca se mai pastreaza: miresele amerindiene poarta coronite dintr-un mix de flori albe, miresele spaniole poarta coronite din flori de portocal, miresele norvegiene isi impodobesc parul cu o coronita decorata cu un mare trandafir alb, in timp ce miresele hawaiiene poarta coronite din iasomie exotica. Daca ai ales sa porti o coronita de flori in ziua nuntii tale, alege o rochie de mireasa din matase fluida, cu talie empire sau in linie A. Fa nunta pe malul marii si paseste desculta in drumul spre altar!

Cozile impletite cu flori

Pentru un look romantic, abordeaza imaginea unui Ilene Cosanzene moderne. Alege o coada impletita destul de larg si introdu flori albe delicate, printre impletituri. Poti, de asemenea, sa-ti impletesti coafura cu mici panglici albe din matase. Florile ideale pentru o coafura romantica sunt: trandafiri, gardenii, bujori, margarete, iasomie, orhidee sau liliac.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest