10 idei de cereri in casatorie pentru acasa

10 idei de cereri in casatorie pentru acasa
10 idei de cereri in casatorie pentru acasa 10 idei de cereri in casatorie pentru acasa 10 idei de cereri in casatorie pentru acasa

Te simti pregatit de insuratoare? Va istorisi modul in care ai cerut-o in casatorie tuturor prietenilor, dar si strainilor, pentru tot restul vietii ei. Chiar daca se intampla intre cei patru pereti ai locuintei voastre, fii sigur ca cererea ta in casatorie va fi una memorabila!


1. Scrie-ti cererea in casatorie pe tavanul de deasupra patului vostru, cu ajutorul unor stickere care stralucesc in intuneric!


2. Ofera-i un puzzle imens, cu piese mari si usor de asamblat. Cand il va rezolva, va ramane muta de uimire, caci in fata ei va aparea scris mesajul “Vrei sa fii sotia mea?”, cu poza voastra pe fundal. Atunci e momentul sa-i dai inelul!

3. Dupa ce iubita ta se duce la culcare, deschide-i caseta cu bijuterii si inlocuieste-i inelul preferat, pe care-l poarta zilnic, cu cel de logodna abia achizitionat. Va fi complet socata, dimineata, cand il va gasi pe cel nou!

4. Foloseste magneti in forma de litere si in timp ce ii pregatesti o cina romantica, scrie-i pe frigider cerea in casatorie. Roaga-o sa-ti dea salata din frigider! Inelul il poti strecura chiar in paharul cu vin.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest