Prochaine peste hotare: Designerul Anca Radulescu participa la Nomada Market - Madrid

Prochaine peste hotare: Designerul Anca Radulescu participa la Nomada Market - Madrid

Anca Radulescu, designerul bijuteriilor handmade Prochaine, participa la cel mai mare targ de design independent din Spania si unul dintre cele mai importante din Europa, Nomada Market. Evenimentul va avea loc intre 14 si 16 decembrie 2012, la Madrid, si va fi gazduit de Ático de la Estación de Chamartin.

Anca Radulescu va prezenta, in cadrul targului de la Madrid, atat bijuterii incluse in noua sa colectie, „Cylindrus", cat si piese create inainte de aceasta, care se bucura in continuare de succes in randul admiratorilor de frumos.

„Oportunitatea de a participa la un asemenea eveniment este extraordinara. Datorita Programului de Promovare a Exportului, designerii romani au posibilitatea de a-si face cunoscute creatiile si de a intra in contact cu personalitati importante ale modei internationale. Sunt foarte incantata de sansa de a-mi prezenta colectiile aici si sunt convinsa ca aceasta experienta ma va ajuta sa ma dezvolt personal si artistic", declara Anca Radulescu.

Doar 10 dintre cei mai talentati designeri romani vor avea prilejul de a expune publicului spaniol colectiile de primavara/vara 2013 si de a face, astfel, moda romaneasca mai cunoscuta si mai apreciata peste hotare.

Alaturi de Anca Radulescu si Prochaine, la Nomada Market mai participa Corina Vladescu, Kristina Dragomir, Laura Lazar, Ligia's Accesories, Lorina Bijoux, Ludmila Corlateanu, Maria Filipescu, Murmur si Cristian Samfira.

Participarea celor 10 designeri romani la Nomada Market Madrid este finantata de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si CRPCIS si organizata de Asociatia Romanian Creative Fashion (www.romanian-creative.org).

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest