Lista articolelor despre frisca si cofetarie pe viitoaremireasa.ro
Articole despre frisca si cofetarie.
Citeste cele mai noi articole despre frisca publicate pe ViitoareMireasa.ro! Vezi comentarii si poze despre frisca, pe ViitoareMireasa.ro!
Te-ar putea interesa: torturi, tort, nunta, mireasa, cofetarie, cofetaria unique, cofetaria claus, cofetaria alice, frisca, martipan, fondant, ciocolata, glazura, tortul miresei, tort de nunta
Tortul miresei este o dilema delicioasa pe lista pregatirilor de nunta. Cum poate ceva atat de gustos sa-ti dea batai de cap? Simplu! Exista atatea variante de compozitie pentru tort, incat simturile tale vor fi date peste cap in urma oricarei degustari. Tine de cont de cateva idei de baza:
Adori ciocolata? Nu te repezii sa comanzi un tort mascota sau joffre! Gandeste-te ca tortul se serveste la finalul nuntii, cand invitatii abia mai pot rasufla de la atata mancare. In locul blatului greu de cacao si a cremelor cu unt alege varianta mai usoara - mousse de ciocolata. Poti avea in tort si cateva fructe confiate, invitatii se vor linge pe degete!
Visezi la un tort de nunta cu frisca? Tortul clasic de nunta e alb, insa nu uita ca frisca, mai ales pe timpul verii, este un ingredient foarte perisabil. Asigura-te ca cei de la cofetarie folosesc numai frisca vegetala si au spatii de stocare adecvate. O varianta ca sa pastrezi albul si sa nu risti prea mult sa se strice gustul, ar fi sa alegi o umplutura pe baza de mascarpone cu fructe de padure.
Citeste continuarea articolului Tortul miresei: ciocolata, frisca sau martipan?
Recent, Cofetaria Pasticceria Giuseppina a fost desemnata sa reprezinte in Romania dulciurile Sugarpova care apartin Mariei Sharapova. Simbolul oficial al bomboanelor zambitoare Sugarpova este amprenta unor buze.
Linia de bomboane premium a Mariei Sharapova a ajuns in Romania prin intermediul cofetariei cu specific italian, Pasticceria Giuseppina. Potrivit tenismanei din Rusia, bomboanele Sugarpova sunt chic, obraznice, indraznete, ciudate si sportive, atat ca stil, cat si ca substanta pentru ca seamana cu cea care le-a creat.
Colaborarea inedita dintre Cofetaria Pasticceria Giuseppina si linia Sugarpova combina doua stiluri de dulciuri: arta italiana si bomboanele rusesti care pot fi folosite la organizarea unui candy-bar sau oferite invitatilor ca si marturii de nunta, respectiv marturii botez.
Citeste continuarea articolului Pasticceria Giuseppina reprezinta oficial in Romania dulciurile Sugarpova
Cofetaria Pasticceria Giuseppina s-a nascut din dorinta de a face cunoscuta in Romania arta cofetariei italiene renumita in toata lumea pentru calitatea si diversitatea cremelor utilizate.
Gusturi inedite precum torrone, gianduia, crochantino rhum, crema di malaga, zabaione, zuppa iglesse, crema catalana si multe alte arome cuceritoare, alaturi de ciocolata italiana pura si de gusturile racoroase de fructe va vor conduce intr-un alt taram al simturilor culinare.
Torturi de aniversare, torturi de nunta, torturi pentru botez, torturi pentru copii sunt creatii speciale realizate de maestri cofetari.
Citeste continuarea articolului Pasticceria Giuseppina - torturi de nunta cu specific italian
Tortul miresei incheie cu mare fast orice petrecere de nunta. Cu siguranta si tu iti doresti sa-ti uimesti invitatii cu un design de tort inedit si un gust desavarsit. Daca esti o mireasa de primavara tine cont si de anotimp atunci cand alegi cum vrei sa arate tortul tau de nunta.
Culori pastelate, buburuze si fluturi multicolori – toate isi pot gasi locul pe prajitura cea mai asteptata de la nunta ta. Iti trebuie doar putina inspiratie oferita din plin de patiserii celebri din lume. Nu-ti ramane decat sa te hotarasti ce design iti place mai mult si sa duci fotografia la cofetaria ta preferata!
1.Un tort cu blaturi patrate suprapuse, cu glazura in dungulite subtiri albe si roz-portocaliu pal este perfect pentru inceputul de primavara, Punctul forte al acestui model sunt trandafirii si bujorii portocalii si roz realizati cu o maiestrie deosebita din martipan. Daca ai un cofetar priceput, invitatii vor putea sa jure ca e vorba de flori adevarate!
Citeste continuarea articolului Torturi pentru nunta de primavara
Pentru o nunta de iarna perfecta alege un tort asortat sezonului! Inspira-te din propunerile celor mai vestiti cofetari americani si uimeste-ti invitatii! Martipanul alb-rosu si fondantul vor fi la mare cinste in acest anotimp.
1. Tortul - replica a rochiei de mireasa. O nunta de printesa merita incununata cu un tort pe masura! O bijuterie imvelita in falduri de martipan alb si ornata cu siraguri de cristale si coronite de trandafiri de ciocolata alba. Initialele mirelui si miresei troneaza in varful acestui deliciu elegant si alb.
2. Tort - om de zapada. Pentru mirii vesnic copii, alege un tort de mireasa in forma de om de zapada. In loc de zapada va fi frisca pufoasa, iar in loc de bratele crengi, delicioase ramuri de ciocolata. Nu lipseste nici fularul alb-rosu din fondant, nici caciula neagra de ciocolata! Invitatii vor redeveni copii si vor dori o portie dubla din omul dulce de zapada.
Citeste continuarea articolului Torturi de iarna
Tortul de nunta este una din atractiile petrecerii. Desi anunta ca nunta e pe final, momentul tortului este foarte asteptat de invitati, care sunt nerabdatori sa se indulceasca. Azi iti aratam cateva din torturile de nunta ale mireselor prezentate pe miresedisperate.ro. Sunt acele mirese ale caror povesti de nunta le poti citi in sectiunea Real Weddings.
Tort nunta Ica si Bogdan
Tortul lor de nunta s-a numit Ganaj. A fost din ciocolata alba si ciocolata neagra. A fost un tort delicious, bine insiropat. Tortul a fost decorat cu gladiole rosii si crini roz-rosii (florile nuntii). Tortul a fost realizat de cofetaria Arta Culinara si a avut 23 de kg pentru 217 invitati. Pretul aproximativ a fost de 45 ron/kg. Din tort a mai ramas putin, cat sa guste din el si Ica. Toata lumea a laudat tortul pentru ca nu a fost foarte dulce, desi era insiropat.
Citeste continuarea articolului Torturi de nunta ale mireselor
Data nuntii: 12.09.2009.
Locatie nunta: Restaurant Pescarus (Parcul Herastrau).
Meniu: 260 Ron.
Citeste continuarea articolului Nunta Mihaela si Cristian