Program de muzica pentru o nunta ca la carte!

Program de muzica pentru o nunta ca la carte!

Nunta este un moment special pentru fiecare cuplu in parte, iar alegerea temei muzicale, fie ea clasica sau moderna este importanta pentru fiecare etapa a nuntii.

Pentru ca la nunta voastra  fiecare moment muzical sa va inspire, iata o lista standard de melodii clasice, pentru fiecare etapa  a nuntii.

1. Primirea mirilor. In deschidere, Marsul nuptial de Mendelssohn Bartholdy este momenul muzical  in timpul caruia mirii isi fac intrarea.

2. Primirea invitatilor. Al doilea moment al nuntii este marcat de un alt mars de primire, interpretat de Cavaleria Rusticana.


3. Caffe Concert este un moment de relaxare care dureaza aproximativ o ora. In acest timp muzica instrumentala este cea care tine companie nuntasilor. Acest moment de respiro poate fi pe ritmuri de nai, de saxofon sau pian, in functie de preferintele mirilor.


4. Servirea aperitivului poate fi marcata printr-un mars, prin care invitatii sunt anuntati ca este timpul sa isi ocupe locurile. In timpul mesei, muzica este la libera alegere, dar pentru o nunta clasica, cantaretii anilor '70-'80 intretin adesea atmosfera pe durata servirii antreurilor,

Pentru ca acest moment este unul de maxima relaxare, se alege adeseori muzica lenta compusa din slow-uri cantate de artisti precum Julio Iglesias, Smokie, Al Bano si Romina, Vaya Con Dios sau alti interpreti faimosi.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest