Cele mai bune cantece de dragoste pentru dansul mirilor

Cele mai bune cantece de dragoste pentru dansul mirilor

Gasirea coloanei sonore perfecte pentru nunta poate fi o sarcina descurajanta, mai ales daca tu si partenerul tau aveti gusturi muzicale diferite. Insa daca amandoi vreti cantece de dragoste pentru dansul mirilor care pot evoca emotia potrivita la momentul potrivit, atunci ar trebui sa luati in considerare melodii optimiste, dar si balade dulci. Din fericire, exista un cantec romantic pentru fiecare ocazie, iar pentru nunta cele mai sugestive sunt piesele din care nu lipsesc declaratiile de dragoste.

"In Your Eyes" by Peter Gabriel
Lansat in 1986, acest cantec a devenit coloana sonora pentru filmul clasic "Say Anything" trei ani mai tarziu. Aceasta balada este ideala pentru nunta.

"Time After Time" by Cyndi Lauper
"Time After Time" by Cyndi Lauper este single-ul de debut al lui Cyndi Lauper de pe albumul "She s So Unusual" (1984). Melodia a ajuns rapid pe primele pozitii in topuri si a primit o nominalizare la Grammy.

"Endless Love" by Diana Ross and Lionel Richie
Producatorii filmului "Endless Love" cautau melodia potrivita pentru aceasta pelicula cu Brooke Shields in rolul principal, cand a aparut superba melodia cantata in duet de Diana Ross si Lionel Richie. Cantecul a aparut pe albumul Why Do Fools Fall in Love (1981).

"You Are the Sunshine of My Life" by Stevie Wonder
Acest cantec declaratie este perfect pentru dansul mirilor. Ce romantic este cand mirele transmite partenerei ca este raza de soare din viata lui. Melodia este parte a albumului "Talking Book" (1973). Cu acest cantec Stevie Wonder a castigat premiul pentru cea mai buna voce masculina pop. Cantecul este optimist, captivant si te face sa zambesti.

"I Love You Always Forever" by Donna Lewis
Te voi iubi mereu si pentru totdeauna, transmite Donna Lewis in cantecul sau de dragoste, lansat in 1996 o data cu albumul "Now in a Minute". Intreaga melodie este o oda poetica inchinata dragostei.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest