Cum sa faci fata tenului cu aspect uleios?

Cum sa faci fata tenului cu aspect uleios?

Tenul cu aspect uleios este o problema des intalnita mai ales in sezonul rece, dar si vara, cand persoanele cu ten gras transpira abundent.

Desi tenul uleios tine ridurile la distanta mai mult timp, acesta prezinta atat avantaje, cat si dezavantaje. Tenul lucios pare in regula datorita aspectului sau luminos, dar sebumul in exces favorizeaza tenul acneic. Folosind cateva masti naturale pentru ten gras precum si o baza de machiaj potrivita pentru tenul gras vei reduce din problemele cosmetice cu care te confrunti.

Iata trei sfaturi super-utile care te ajuta sa iti pastrezi pielea cu aspect uleios sub control, indiferent cat de frig este afara.

Investeste intr-un fular masiv
Vanturile aspre si temperaturi aflate la limita de ingheČ› pot provoca pielii un exces de ulei. Pentru a mentine pielea lucioasa, dar in limite normale, esarfele gigant si jachetele cu guler mare pastreaza situatia tenului cu aspect uleios sub control.

Hidrateaza-ti pielea corespunzator
Indiferent de sezon, femeile cu tenul gras trebuie sa isi hidrateze pielea, desi aspectul uleios da impresia ca pielea este hidratata de la mama-natura. O formula fara ulei care asigura o hidratare subtila este cheia pentru o ingrijire corecta a pielii.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest