Trucuri de beauty pentru mirese cu 4 saptamani inainte de nunta

Trucuri de beauty pentru mirese cu 4 saptamani inainte de nunta

Nunta este printre cele mai importante evenimente din viata unei femei, de aceea o viitoare mireasa trebuie sa aplice cateva trucuri de beauty ca sa arate perfect in ziua cea mare. Iata cele mai importante ponturi de beauty pe care miresele trebuie sa le aplice cu 4 saptamani inainte de nunta.

Cu 4 saptamani inainte de nunta

Stabileste o intalnire cu dermatologul pentru a discuta de eventualele probleme legate de piele si par. Incepe rezolvarea problemelor clinice chiar acum.

Mergi la saloane de frumusete pentru a efectua tratamente intensive de ingrijire a pielii. Concentreaza-te in special pe urmatoarele probleme: diminuarea cearcanelor, bronz, piele uscata, calcaie crapata, pete pe piele si cosuri inestetice. Rezolva in timp util toate problemele de piele si par care necesita un tratament mai indelungat.

Cumpara produsele cosmetice potrivite acum. In acest mod vei avea timp sa le testezi de mai multe ori pana la nunta. Spre exemplu, daca nu ai folosit pana acum ceara epilatoare, acum este momentul sa faci primul test.

Solicita recomandari de la specialist. Un tratament cosmetic este mai bine sa il recomande o persoana avizata decat sa cumperi si sa cheltuiesti bani pe produse obisnuite, de calitate inferioara. Fa-ti o lista cu toate produsele pe care ti le recomanda esteticianul sau dermatologul, iar daca apar iritatii pe piele de la orice tratament, apeleaza din nou la specialist.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest