Cum sa ai un ten perfect de Revelion

Cum sa ai un ten perfect de Revelion

Exista doua ocazii pe an cand putem purta cat de mult sclipici dorim si fara judecata celor din jur. Halloween este una dintre acestea si desigur ...Anul Nou. Intrucat cea de-a doua sarbatoare vine mai repede decat ne asteptam,  pregatirile pentru a obtine un aspect ireprosabil incep cu mult timp inainte. Ne petrecem ore intregi, ba chiar zile, saptamani pentru a obtine o imagine perfecta, stralucitoare.

Fie ca este vorba de o noua rochie, coafura sau tunsoare, acordam atentie celui mai mic detaliu pentru a ne garanta un aspect fara cusur in noaptea ce face trecerea dintre ani. Daca printre obiectivele voastre de Anul Nou se numera si initiativa de a incerca lucruri noi, atunci punctul de plecare ar trebui sa fie tenul vostru.


Cateva sfaturi pentru a avea un chip radiant fara a folosi prea mult machiaj:

1. Cresteti aportul de apa si fluide in organism pentru a mentine pielea hidratata.

2. Acordati atentie suficienta somnului. Oboseala determina un aspect lipsit de stralucire si vlaga, poate determina imbatranirea mai rapida prin alterarea fibrelor de colagen de la nivelul pielii.

3. Hidratarea pielii in mod constant trebuie sa devina o necesitate. Alegerea unei creme potrivite va asigura netezimea de durata si va ajuta la repararea fisurilor microscopice.


4. Cu o zi inainte este indicata o curatare faciala in profunzime. Aceasta ii va oferi  tenului luminozitate, avand totodata un efect calmant si regenerator.

Daca te decizi sa apelezi la un centru specializat, iti recomandam tratamentul  ProSkin de curatare faciala. Ulterior se va aplica o masca regeneranta cu aloe vera pentru a obtine un ten perfect curat si luminos. Aceasta combinatie imbunatateste oxigenarea pielii, curatand-o de celulele moarte, punctele negre si impuritatile cumulate.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest