Cum iti poti albi dintii cu ulei de cocos?

Cum iti poti albi dintii cu ulei de cocos?

In medicina indiana exista un remediu ayurvedic pentru albirea dintilor care dateaza din antichitate. Acesta poate fi folosit pentru igiena orala si chiar pentru inlaturarea durerilor de cap. Tehnica se numeste "oil pulling", "kavala" ori "gundusha"  si consta in clatirea gurii cu ulei de cocos sau ulei de masline extravirgin.

Cum se procedeaza?

Se ia o lingura de ulei in gura pe stomacul gol si se mentine in cavitatea bucala timp de 20 de minute, fara a se inghiti. Se presupune ca aceasta procedura ajuta la eliminarea toxinelor din organism, imbunatatind igiena orala si starea generala de sanatate.

Atunci cand cele 20 de minute s-au scurs, scuipa uleiul afara in cosul de gunoi (nu in chiuveta) , deoarece uleiul consolidat dupa aceasta procedura poate bloca evacuarea apei. Clateste-ti gura cu apa calda si sare. In cele din urma, foloseste periuta de dinti si ata dentara.

Avantajele albirii dintilor cu ulei de cocos:

Cei care folosesc acest remediu ayurvedic se pot bucura de urmatoarele beneficii: dinti mai albi,  prevenirea gingivitei, o mai buna respiratie (imbunatatita chiar si dimineata), dinti si gingii puternice, diminuarea durerilor la nivelul maxilarului, probleme de somn si probleme ale sinusurilor, In plus, tehnica numita pulling oil amelioreaza durerile de cap, mahmureala si imbunatateste aspectul pielii in cazul persoanelor care sufera de acnee, psoriazis si eczeme.

Atentie! Daca folosesti aceasta tehnica naturista, cunoscuta de secole in India, ai grija sa nu inghiti uleiul dupa ce iti clatesti gura cu el. Acest lucru inseamna ca toxinele sa revina in corp.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest