Top 10 figurine haioase pentru tortul de nunta

Top 10 figurine haioase pentru tortul de nunta
Top 10 figurine haioase pentru tortul de nunta Top 10 figurine haioase pentru tortul de nunta Top 10 figurine haioase pentru tortul de nunta Top 10 figurine haioase pentru tortul de nunta Top 10 figurine haioase pentru tortul de nunta Top 10 figurine haioase pentru tortul de nunta Top 10 figurine haioase pentru tortul de nunta Top 10 figurine haioase pentru tortul de nunta

Sa ai o figurina haioasa pe tortul de nunta este o modalitate excelenta de a le arata invitatilor cat de originali sunteti. Veti adauga o nota comica si un plus de autenticitate intregii nunti. Noi am cautat cele mai haioase figurine pentru tortul de nunta si am alcatuit un top 10. Iata propunerile:

1. Figurina tort Majoreta si mirele fotbalist, www.accesoriidenunta.ro - 54.99$. Mireasa este cel mai mare fan al viitorului ei sot, iar el este un mare atlet. Figurina este din portelan, pictata manual. Mireasa are o trompeta in mana, iar in cealalta mana tine o manusa cu "fanul nr 1".

2. Figurina tort In brate, www.accesoriievenimente.ro - 135 ron. Iata o figurina de tort comica care va aduce un zambet pe buzele tuturor: mireasa care tine in brate mirela. Femeia mereu se doreste superioara barbatului, chiar si atunci cand vine vorba de cine pe cine duce in brate!

3. Figurina tort La telefon, www.crystalgifts.ro - 157 ron. Din colectia figurinelor de tort comice, iata un model potrivit unui cuplu preocupat de viata profesionala, un cuplu activ si "vorbaret." Daca aceasta figurina va reprezinta si va gasiti mereu vorbind la telefonul mobil, este alegerea perfecta! Ea va fi pe placul tuturor!

4. Figurina tort Mireasa insarcinata, www.e-accesorii.ro - 137 ron. Aceasta figurina de tort va face senzatie! Este perfecta pentru un cuplu care asteapta un copil in momentul cununiei!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest