Torturi de nunta cu decor artistic

Torturi de nunta cu decor artistic
Torturi de nunta cu decor artistic Torturi de nunta cu decor artistic Torturi de nunta cu decor artistic Torturi de nunta cu decor artistic Torturi de nunta cu decor artistic Torturi de nunta cu decor artistic Torturi de nunta cu decor artistic Torturi de nunta cu decor artistic Torturi de nunta cu decor artistic

Daca mireasa impresioneaza la nunta prin stilul vestimentar, ultimul lucru care ii poate lasa pe invitati cu o amintire de durata este un tort de nunta cu decor artistic. Adauga o nota de creativitate la tortul miresei alegand un design unic pentru desertul de la sfarsitul nuntii. Cu cat tortul are mai multe trasaturi care definesc personalitatea mirilor, cu atat mai bine! Mai jos, iti prezentam cele mai fabuloase torturi nunta cu decor artistic.

Tort nunta cu decor acvatic
Daca petrecerea de la restaurant are loc la malul marii, acest tort cu dungi si ancora este cu siguranta ceea ce cauti. Tortul cu decor acvatic este potrivit pentru mirii care iubesc marea.

Tort de nunta ombre cu ruffles
Tort de nunta cu ruffles in culori ombre, decorat cu flori si asezat pe un suport din sticla transparent cu flori in interior. Topperul de pe tort este format din prenumele mirilor.

Tort nunta cu sclipici si detalii pictate
O adevarata lucrare artistica pentru orice cofetar poate fi si acest tort de nunta cu trei etaje, decorat cu flori si initiale in varf.

Tort de nunta cu model paun
Daca mirii iubesc natura si sunt impresionati de penajul viu colorat al paunilor, acest tort de nunta este perfect pentru cuplul in cauza.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest