Ce torturi nunta se poarta in 2018

Ce torturi nunta se poarta in 2018
Ce torturi nunta se poarta in 2018 Ce torturi nunta se poarta in 2018 Ce torturi nunta se poarta in 2018 Ce torturi nunta se poarta in 2018 Ce torturi nunta se poarta in 2018 Ce torturi nunta se poarta in 2018 Ce torturi nunta se poarta in 2018 Ce torturi nunta se poarta in 2018 Ce torturi nunta se poarta in 2018

Esti viitoare mireasa si te intrebi ce torturi de nunta se poarta in 2018? Vei primi raspunsul dorit chiar acum, cu conditia sa ai rabdare ca sa urmaresti fotografiile cu torturi nunta de mai jos. De la torturi elegante cu detalii art-deco la torturile de nunta naked potrivite pentru nuntile in stil rustic, vei gasi cu siguranta un desert in culorile nuntii voastre din care invitatii se vor infrupta cu bucurie. Petrecerea va atinge cu adevarat punctul culminant cand va fi adus in sala de receptie tortul de nunta.

Torturi de nunta cu decoratiuni metalice
Nu este obligatoriu sa mizezi pe un tort de nunta vintage, acoperit integral in auriu sau argintiu, insa vei impresiona cu siguranta daca tortul are un design art-deco.

Torturi de nunta cu volanase
Indiferent de culoarea tortului (alb, nuante pastel) sau de numarul de straturi, alege un tort decorat cu volanase delicate si alte mici detalii, cum ar fi flori naturale sau de zahar.

Torturi de nunta naked
Aceste torturi de nunta sunp populare de cativa ani si reprezinta un deliciu. Poti alege un tort naked pentru o nunta in stil traditional sau rustic.

Torturi de nunta albe
Daca esti adepta stilului clasic, iti propunem sa mizezi pe un tort de nunta alb, fie rotund, patrat sau dreptunghiular. Un astfel de tort nu se va demoda niciodata.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest