5 motive pentru care sexul inainte de casatorie este bun

5 motive pentru care sexul inainte de casatorie este bun

Sa recunoastem ca sexul joaca un rol important in casatorie, iar doi oameni incompatibili sexual ajung adesea la divort. De aceea, inainte de nunta, un cuplu care urmeaza sa spuna "Da" trebuie sa se cunoasca din toate punctele de vedere. Deoarece sexul este o parte majora dintr-o relatie, acest aspect nu poate fi lasat la voia intamplarii.

Fie ca vrei sa ramai pura pana la casatorie sau ti-ai propus sa treci la fapte cu primul tau iubit, exista cel putin cinci motive pentru care sexul inainte de casatorie este bun. Iata care sunt acestea:

Chimie sexuala
Se spune ca daca intre doi oameni nu exista chimie sexuala, atunci relatia nu poate dura mult, fie ca este vorba de o casatorie aflata la inceput sau de o relatie de concubinaj. Prin urmare, atractia fizica este foarte importanta in relatia de cuplu, de aceea sexul trebuie probat inainte de nunta.

Identitatea sexuala
Identitatea sexuala reprezinta modul in care fiecare individ se percepe din punct de vedere psihologic, ca barbat sau ca femeie. Prin urmare, a te angaja intr-o relatie de cuplu doar pentru a-ti descoperi identitatea sexuala nu este in regula, mai ales daca relatia se indreapta spre casatorie. Descopera-te mai intai pe tine si vezi ce tip de persoane te atrag inainte sa te implici intr-o relatie pe termen lung.

Sexul in sine
Nu toata lumea se pricepe la acest subiect, sexul fiind considerat o chestiune delicata. Cei care nu sunt compatibili in pat, dar descopera acest lucru dupa nunta, vor dori probabil sa divorteze. De aceea, experimentand inainte de casatorie sexul, partenerii se pot descoperi reciproc. Dialogul deschis despre sex este un factor important intr-o relatie de cuplu. Dar nu ai cum sa stii daca este bine sau nu sa faci sex inainte de casatorie atat timp cat nu incerci acest lucru.

Marimea conteaza
Nu vrei sa stii daca viitorul tau sot este dotat sau nu? La urma urmei, el stie cat de mari sunt sanii tai, tu de ce nu ar trebui sa stii ce ascunde in pantaloni?

Probleme sexuale
Probleme sexuale, cum ar fi ejacularea precoce, incapacitatea de a obtine o erectie sunt doar doua exemple de care ar trebui sa stii inainte sa mergi la altar. Daca unul dintre parteneri este steril sau tu ai impresia ca esti frigida sunt alte probleme importante, care nu pot fi trecute cu vederea.


Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest