Tendinte rochii de mireasa pentru 2017

Tendinte rochii de mireasa pentru 2017

Saptamana modei de la New York s-a incheiat, dar, o data cu acest eveniment am aflat care sunt ultimele tendinte in materie de rochii mireasa pentru primavara 2017.

De la decolteuri indraznete la rochii de mireasa cu umeri goi si detalii 3D in relief, tendintele pentru anul viitor se caracterizeaza prin eleganta si modernitate, o multime dintre rochii avand detalii declaratie absolut seducatoare. Noile colectii pentru primavara 2017 au adus rochii de mireasa cu decolteu in V, iar astfel de modele pot fi urmarite in colectiile Marchesa, Oscar de la Renta sau Lela Rose.

O alta tendinta majora sunt rochiile cu maneci sau bretele sub nivelul umerilor pe care le intalnim in majoritatea colectiilor de primavara in timp ce topurile purtate peste rochiile de mireasa sunt la mare cautare. De la cape si bolero la jachete elegante din blana (Oscar de la Renta) si fundite supradimensionate, fiecare rochie de mireasa are cel putin un detaliu romantic incepand cu un mic accesoriu montat pe bust sau maneci si continuand cu nuantele rose quartz intalnite in colectiile Romona Keveza, Naeem Khan si Hayley Page.

Nici traditia a ceva albastru nu a fost uitat, pe acest detaliu mizand Monique Lhuillier, Angel Sanchez, J. Mendel si Jenny Packham.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest