O piatra de incercare a fost asezarea la mese, am petrecut multe seri asezand invitatii la mese astfel incat toata lumea sa fie multumita si sa se simta confortabil.
Au fost multe probe la rochii si la costum, pana am zis gata, asta e rochia mea, e adevarat ca fiecare mireasa simte cand isi gaseste rochia, chiar daca aveam alta viziune asupra felului in care vroiam sa arate ea. El a avut un costum negru, camasa ivorie, brau si papion visiniu, arata incredibil.
Bijuteriile au fost facute manual de catre nasa mea.
Pentru decoratiunile la sala initial am ales huse albe si esarfe ciocolatii dar pe parcurs impreuna cu decoratoare am decis sa pun esarfe bordo pentru ca se potriveau mai bine cu culorile salii dar si cu vestimentatia noastra.
Unde ati facut nunta, ce fel de tort ai avut?
Pentru petrecere am ales un superb restaurant din Targu Secuiesc "Maciesul" elegant si stilat exact cum mi-am dorit, cu un colectiv aparte care ne-a ajutat foarte mult.
Meniul la fel a fost delicios cu un aperitiv bogat, ciorba de vacuta, friptura cu cartofi natur si apoi sarmalute.
Am ales un tort de frisca ivorie cu crema de frisca si fructe, delicios si racoritor (a fost alegerea sotului meu), cu o cascada de frunze ruginii de toamna, exact ce ne-am dorit, de la cofetaria "Rigo Janci" din Tg. Secuiesc.
Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.