SelfEvents.ro a lansat colectia de Craciun

SelfEvents.ro a lansat colectia de Craciun
SelfEvents.ro a lansat colectia de Craciun SelfEvents.ro a lansat colectia de Craciun SelfEvents.ro a lansat colectia de Craciun SelfEvents.ro a lansat colectia de Craciun SelfEvents.ro a lansat colectia de Craciun SelfEvents.ro a lansat colectia de Craciun SelfEvents.ro a lansat colectia de Craciun SelfEvents.ro a lansat colectia de Craciun SelfEvents.ro a lansat colectia de Craciun

Pentru ca sarbatorile de iarna sa fie mai frumoase pentru voi, dragi bunici, parinti si copii, SelfEvents.ro a lansat colectia de Craciun care contine o multime de produse dedicate sarbatorilor de iarna. Fie ca ai nevoie de un set de cutii cu tema Craciun pe care sa le umpli cu daruri alese, fie ca te-ai gandit sa iti impodobesti locuinta cu noi decoratiuni Craciun, in aceasta colectie speciala vei gasi cu siguranta articolele pe care le cauti. De la lumanari folosite ca decor pentru masa de Craciun la coronite care se agata de usi, respectiv decoratiuni cu sclipici pentru brad, SelfEvents.ro are o oferta bogata pentru toti cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile din luna decembrie.

Coronita de Craciun cu decor auriu
Coronita de Craciun vesteste venirea sarbatorilor de iarna. Aceasta este folosita ca decor pentru usa de la intrare si nu numai. Coronita se agata cu ajutorul unui snur auriu de usa. Aceasta are un cadru rotund de care sunt prinse crengute de brad artificial, globulete aurii si alte ornamente.
Coronita de Craciun este disponibila la SelfEvents.ro.

Decoratiune glob brad cu sclipici Buon Natale
Decoratiune pentru brad realizata din carton invelit in sclipici. Pe acest accesoriu de brad apare mesajul Buon Natale ("Craciun Fericit"). Decoratiunea este colorata in mai multe culori: auriu, verde, rosu si alb.
Decoratiunea de Craciun este disponibila la SelfEvents.ro.

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest