Lectura pentru timpul liber: Noi ce citim de Paste?

Lectura pentru timpul liber: Noi ce citim de Paste?
Lectura pentru timpul liber: Noi ce citim de Paste? Lectura pentru timpul liber: Noi ce citim de Paste? Lectura pentru timpul liber: Noi ce citim de Paste? Lectura pentru timpul liber: Noi ce citim de Paste? Lectura pentru timpul liber: Noi ce citim de Paste? Lectura pentru timpul liber: Noi ce citim de Paste? Lectura pentru timpul liber: Noi ce citim de Paste?

Fie ca oferi cuiva drag o carte pentru timpul liber sau vrei sa iti imbogatesti biblioteca personala cu cateva carti noi, noi iti recomandam sa profiti de zilele libere de Paste si sa te relaxezi cu o carte buna. Daca ai ales deja titlurile care ti-au starnit curiozitatea, astazi ai un motiv sa le pui in cosul de cumparaturi. Profita de oferta de moment de la Elefant.ro pentru ca numai in aceasta zi ai 50% discount garantat la orice carte din selectie folosind codul BOOKS50 in pagina de comanda, pentru cumparaturi de minimum 89.99 lei! Reducerea se aplica la pretul initial al produsului si nu se cumuleaza cu alte oferte.

Cele cinci limbaje ale iubirii
Aceasta carte scrisa de Gary Chapman te invata cum sa ii arati partenerului tau ca esti implicat/a in relatie cu trup si suflet. Descopera cele cinci limbaje ale iubirii, mai ales daca vrei sa stii secretul unui mariaj fericit.
Comanda carti pentru timpul liber aici.

Oamenii fericiti citesc si beau cafea
Agnes Martin-Lugand sustine ca oamenii fericiti nu isi refuza placerea de a incepe ziua cu o cafea. Vezi ce argumente are atunci cand afirma acest lucru citind aceasta carte de Paste.
Comanda carti pentru timpul liber aici.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest