Idei de cadouri pentru Sfantul Nicolae

 Idei de cadouri pentru Sfantul Nicolae
 Idei de cadouri pentru Sfantul Nicolae  Idei de cadouri pentru Sfantul Nicolae  Idei de cadouri pentru Sfantul Nicolae  Idei de cadouri pentru Sfantul Nicolae  Idei de cadouri pentru Sfantul Nicolae

Pana la Mos Nicolae ne mai despart cateva zile, asa ca este timpul sa iti faci o lista cu cei dragi carora vrei sa le oferi cadouri de Sfantul Nicolae.

Incepand cu produsele de papetarie (agende notite, jurnale) care nu trebuie sa lipseasca din nicio casa si terminand cu cartile de colorat, exista cateva cadouri utile de Sfantul Nicolae ce pot fi daruite in egala masura atat adultilor, cat si copiilor.

Aceste cadouri nu trebuie lasate obligatoriu pe ghetute daca sunt oferite in dar colegilor de la birou. El pot deveni niste cadouri corporate cu adevarat speciale. Iata cateva idei de cadouri pentru cei care isi serbeaza ziua onomastica de Sfantul Nicolae si nu numai.

Cartoline de colorat Traieste frumos
Daca vrei sa oferi un cadou special pentru cineva drag, alege un produs de papetarie inovativ sub forma de cartoline. O cutie contine 33 de cartoline si fiecare cartolina are cate un mesaj motivational pe care il poti colora. Lasa un mesaj special pentru cei dragi pe o cartolina si ataseaza-o la cadou. Aceasta se poate plia sub forma unei felicitari.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest