Top 10 nunti internationale celebre in 2011

Top 10 nunti internationale celebre in 2011

2011 a fost anul nuntilor. Atat al nuntilor celebritatilor hollywoodiene, cat si al nuntilor de vita nobila. Si pentru ca nunta este acel mare eveniment din viata oricarui cuplu, ea trebuie sa fie cea mai scumpa, cea mai mediatizata, cea mai cea. Caci vedetele nu se dau in laturi de la nimic… Iata si un top 10 al celor mai mediatizate nunti internationale din 2011.

1. Kate Middleton si Printul William si-au jurat fidelitate si iubire vesnica in maiestuosul edificiu gotic Westminster Abbey. A fost declarata nunta anului, iar Kate a fost admirata pentru frumusetea ei naturala si rochia de mireasa simpla si rafinata. La nunta au participat printi si printese din toata lumea, personalitati, artisti, dar si foarte multi curiosi care au impanzit strazile.

2. Kim Kardashian si Kris Humphries au avut la nunta lor peste 400 de invitati, iar drepturile exclusive asupra imaginilor de nunta au fost achizitionate de revista People, pentru 1,5 milioane de dolari. Rochia miresei a fost creata de designerul Vera Wang, pantofii sunt o creatie Giuseppe Zanotti, iar verighetele au fost realizate de Lorraine Schwartz. Mirele a purtat un frac alb, semnat Ermenegildo Zegna.

3. Charlene si Albert de Monaco s-au casatorit in  aer liber, in Curtea de Onoare a Palatului Princiar. Nunta a costat peste 55 de milioane de lire, iar Principatul Monaco s-a pregatit zile la rand pentru casatoria celor doi. Charlene a pasit spre altar intr-o rochie Armani din matase de culoarea fildesului, cu o trena de 20 de metri, 40.000 de cristale Swarovski, 30.000 de pietre cu reflexe aurii si alte 20.000 de lacrimi de sidef.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest