Jean-Claude Van Damme si Gladys Portugues nu mai divorteaza

Jean-Claude Van Damme si Gladys Portugues nu mai divorteaza

Jean-Claude Van Damme si Gladys Portugues Van Varenberg nu mai divorteaza. Desi sotia actorului a depus actele de divort in luna martie a anului curent invocand "diferente ireconciliabile", s-a razgandit intre timp. Cei doi au stabilit sa mai acorde o sansa casniciei lor de dragul copiilor.

"Stiti, sunt atat de multe divorturi in lume si este foarte rau pentru copii, aceasta este problema. Cuplurile trebuie sa se straduiasca sa-si rezolve problemele, indiferent de ceea ce trebuie sa faca. Am mai trecut prin divort, nu este amuzant. Daca oamenii pot ramane impreuna, ca in vremurile bune... recompensa nu se va lasa asteptata", a declarat actorul, pentru Tmz.com.

Van Damme a cunoscut-o pe fosta culturista Gladys Portugues acum aproximativ trei decenii, cand ambii de abia depaseau 20 de ani. Cei doi s-au casatorit in 1987, dar au divortat cinci ani mai tarziu cand Van Damme a devenit faimos la Hollywood.

Din 1999 au redevenit un cuplu si s-au casatorit din nou in Belgia, tara natala a actorului. Impreuna au doi copii adulti, iar actorul belgian cu cinci casatorii la activ mai are un fiu cu una dintre fostele sale sotii, actrita Darcy LaPier.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest