Andreea Balan si George Burcea se casatoresc pe o plaja din SUA

Andreea Balan si George Burcea se casatoresc pe o plaja din SUA

Andreea Balan si George Burcea se casatoresc pe o plaja din SUA in luna martie. Iubitul artistei a visat mereu sa se casatoreasca intr-o locatie exotica, iar Sunset Beach este locul potrivit pentru o nunta ca in filme, scrie Libertatea.ro. Evenimentul se va petrece peste scurt timp si, cum Andreea si George si-au dorit o nunta atipica, cei doi indragostiti se vor casatori doar in prezenta nasilor.

Andreea Balan si-a propus sa poarte o rochie de mireasa diafana, in stil minimalist la nunta sa pe plaja, mai ales ca la ceremonie nu vor fi prezente familiile celor doi miri, urmand ca pentru ei sa se dea o petrecere separata. Dupa ceremonie, Andreea Balan si George Burcea revin in tara pentru a pune la punct botezul fiicei lor, care va avea loc in luna aprilie.

„Nu o sa cant la nunta mea si nici la botez. Botezul il facem in aprilie. Dar am si probat zece rochii de mireasa si am si pozat, mi-au placut foarte mult. Numai ca eu fac o ceremonie pe plaja, asa ca vreau una mai simpluta, mai diafana. (…) Se va intampla pe o plaja din America, cred ca va fi pe Sunset Beach. George si-a imaginat cand avea 10 ani si a spus: «Nunta mea va fi pe Sunset Beach». Ne trebuie nasii si atat. Nu ne-am dorit de la inceput sa vina parintii. Pentru ei va fi o alta petrecere. (…) Nasii vor veni special pentru acel eveniment. (…) Botezul va fi in aprilie, iar ceremonia va fi in martie.  Nu ne luam ceva scump. Familiile noastre nu vor veni la nunta”, a povestit Andreea Balan la postul de televiziune Antena Stars.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest