Tendinte manichiura de toamna - iarna 2014/2015

Tendinte manichiura de toamna - iarna 2014/2015

O data cu venirea sezonului aramiu, in lumea modei s-au stabilit si tendintele de manichiura pentru toamna-iarna 2014/2015.

Dupa cum stim cu totii, unghiile constituie o componenta importanta a aspectului de zi cu zi in viata oricarei femei. O manichiura ingrijita este un factor esential atunci cand celebrezi un eveniment important.

Daca esti o viitoare mireasa de toamna sau de iarna, in mod cert vrei sa stii cum se poarta unghiile in sezonul friguros. Astfel, stiind totul despre unghiile cele mai la moda in toamna-iarna 2014/2015, vei avea un look modern si „rece” care iti va completa rochia de mireasa sau tinuta de seara.

Vezi ce lacuri de unghii se poarta acum ca sa iti faci o imagine generala despre cele mai populare si elegante optiuni de oja.

Fie ca esti mai discreta si preferi lacul de unghii nude sau iti place sa asortezi la rochia ta de seara culori metalice, in acest sezon versatilitatea este cuvantul de baza in manichiura.

Unghiile scurte, naturale sunt la fel de in voga ca si unghiile cu gel sau tehnica nail art, asa ca, urmarind tendintele modei iti vei face o impresie despre modul in care poti purta unghiile, in functie de evenimentul la care participi. Tot aici gasesti manichiura potrivita pentru scoala, manichiura adecvata pentru rochiile office.

In continuare, vom face o incursiune in moda ca sa aflam tendintele de manichiura pentru toamna-iarna 2014/2015 propuse de designerii internationali.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest