Seturi papioane pentru nuntile 2020

Seturi papioane pentru nuntile 2020

Pentru ca la evenimentele speciale toata lumea trebuie sa isi faca aparitia imbracata la patru ace, fie ca iei parte la cununia civila sau la receptia de nunta iti propunem cateva seturi papioane pentru nuntile 2020. Acestea se poarta impreuna sau separat dupa preferintele personale, dar si in functie de formalitatea evenimentului.

Daca domnii conservatori vor alege intotdeauna accesorii clasice, cum ar fi papion, batista de buzunar si butoni camasa in nuante de negru, gri, bleumarin sau bordo, cei care vor sa iasa din anonimat vor indrazni sa poarte si culori mai indraznete (rosu, albastru, roz, bleu, turcoaz).

Specialistii recomanda domnilor care imbraca costumul de ginere sa poarte accesorii care sa le scoata in evidenta fizionomia, costumul si personalitatea. Spre exemplu, un mire romantic poate purtata seturi papion de culoare rosie, iar mirele cu ochi albastri va arata perfect cu papion bleu sau albastru. Un alt criteriu dupa care se aleg accesoriile este culoarea care predomina in decorul nuntii.

 

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest