CONCURS: Mai sunt 7 zile si poti CASTIGA O VACANTA IN TURCIA!

CONCURS: Mai sunt 7 zile si poti CASTIGA O VACANTA IN TURCIA!
CONCURS: Mai sunt 7 zile si poti CASTIGA O VACANTA IN TURCIA! CONCURS: Mai sunt 7 zile si poti CASTIGA O VACANTA IN TURCIA! CONCURS: Mai sunt 7 zile si poti CASTIGA O VACANTA IN TURCIA! CONCURS: Mai sunt 7 zile si poti CASTIGA O VACANTA IN TURCIA! CONCURS: Mai sunt 7 zile si poti CASTIGA O VACANTA IN TURCIA! CONCURS: Mai sunt 7 zile si poti CASTIGA O VACANTA IN TURCIA! CONCURS: Mai sunt 7 zile si poti CASTIGA O VACANTA IN TURCIA! CONCURS: Mai sunt 7 zile si poti CASTIGA O VACANTA IN TURCIA! CONCURS: Mai sunt 7 zile si poti CASTIGA O VACANTA IN TURCIA!

Vara a ajuns la final, insa vacanta de vis este mai aproape. Mai sunt doar 7 zile in care puteti participa la concurs pentru a CASTIGA una dintre cele doua vacante organizate de Premio Travel in Turcia:

1.    Circuit Coasta Liciei: Antalya -Licia  - Castelul de bumbac

2.    Circuit Cappadocia:  Antalya - Oraşul subteran Serhatli - Cappadocia 

PARTICIPA la CONCURS si CASTIGA VACANTA DORITA!  

Premiul concursului consta intr-o vacanta pentru 2 persoane, intr-o destinatie la alegere dintre cele 2 oferte organizate de Premio Travel in Turcia cu plecari in perioada octombrie - noiembrie.

Oricare dintre variantele de premiu includ transport cu avionul Bucuresti - Antalya dus-intors, cazare 7 nopti cu mic dejun si transport cu autobuzul intre atractiile din fiecare circuit.

Coasta Liciei reprezinta un paradis pentru cei ce iubesc sa faca plaja, dar si pentru cei ce apreciează frumusetile naturii.

Cappadocia este o experienta culturala si istorica neobisnuita cu peisaje lunare ce fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest