Enrose – design floral si de eveniment

Enrose – design floral si de eveniment
Enrose – design floral si de eveniment Enrose – design floral si de eveniment Enrose – design floral si de eveniment Enrose – design floral si de eveniment Enrose – design floral si de eveniment Enrose – design floral si de eveniment Enrose – design floral si de eveniment Enrose – design floral si de eveniment Enrose – design floral si de eveniment

Alegerea buchetului de mireasa este un subiect cu grad crescut de importanta pentru fiecare mireasa in parte. Unele dintre ele stiu exact ce isi doresc, alte mirese simt nevoia sa discute cu cineva care vorbeste limbajul florilor.

In urma unei discutii relaxate scriem impreuna definitia unui buchet autentic si ingenios conceput pentru ca fiecare mireasa sa se bucure de sentimentul exclusivitatii. Pentru asta, imbinam preferintele si trasaturile personale (statura, forma corporala, tipologie) cu tendintele internationale in materie de design floral. Rezultatul: romantism, incantare, placere pura.

De exemplu imi sfatuiesc miresele sa opteze pentru buchete in tonuri pastel sau care vibreaza de culoare pentru un contrast cu rochia alba/crem. Si le mai spun ca un buchet ar trebui sa fie usor de purtat, nu sa te oboseasca dupa ce l-ai tinut in maini in timpul cununiei religioase.

Buchet de mireasa

Tinand cont de toate aceste aspecte si plusand cu creativitatea designerului floral, in mod cert buchetul rezultat va fi de fiecare data unic. Imi place sa concep buchete care se lasa descoperite incet-incet, si printre flori sa zaresti combinatii inedite, accesorii, zambete si ganduri bune.

Si la fel cum buchetele se lasa descoperite pas cu pas, asa se intampla si cu toate celelalte elemente care intra in orchestrarea nuntii. Cand vezi ca inelul de la servetel are aceeasi camee ca si lumanarea, cand zaresti un strop de fuchsia in aranjamentul mesei si stii ca asa era si pe invitatie, te simti parca in echilibru. E acea armonie care face toate elementele sa se lege intre ele si sa dea nuntii tale aspectul gandit, profesionist.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest