Frunzele uscate de palmier sunt ultima fita la nuntile 2018

Frunzele uscate de palmier sunt ultima fita la nuntile 2018
Frunzele uscate de palmier sunt ultima fita la nuntile 2018 Frunzele uscate de palmier sunt ultima fita la nuntile 2018 Frunzele uscate de palmier sunt ultima fita la nuntile 2018 Frunzele uscate de palmier sunt ultima fita la nuntile 2018 Frunzele uscate de palmier sunt ultima fita la nuntile 2018

Frunzele uscate de palmier sunt ultima fita la nuntile 2018. Acestea pot face parte din buchetul miresei si sunt un must have pentru fotografiile de la nunta. Chiar daca nu te poti cununa religios sub cerul liber intr-un cadru exotic cu palmieri, acest lucru nu inseamna ca frunzele uscate de palmier nu pot fi incluse in decorul nuntii voastre. Iata cateva idei pentru orice sezon.

In natura
Tinerii insuratei pot folosi ca decor pentru fotografiile de nunta frunze uscate de palmier. Acest decor unic este perfect pentru o nunta cu tema exotica.

Buchet mireasa cu flori uscate
Daca vrei sa ai la nunta un buchet de mireasa inedit, atunci mizeaza pentru unul format din flori uscate. In acest mod nu iti vei mai face griji ca florile din buchet se ofilesc.

Mireasa in fata camerei foto
Culege amintiri de la nunta organizand o sedinta foto cu frunze uscate de palmier in fundal. Acest decor este ideal pentru orice anotimp.

Buchet mireasa pentru nunta de toamna
Foloseste pentru buchetul miresei flori si frunze specifice toamnei sau in culori de toamna si adauga cateva frunze uscate de palmier.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest