10 buchete rotunde pentru mireasa

10 buchete rotunde pentru mireasa
10 buchete rotunde pentru mireasa 10 buchete rotunde pentru mireasa 10 buchete rotunde pentru mireasa 10 buchete rotunde pentru mireasa 10 buchete rotunde pentru mireasa 10 buchete rotunde pentru mireasa 10 buchete rotunde pentru mireasa 10 buchete rotunde pentru mireasa

In ziua nuntii tale, buchetul de mireasa va fi unul dintre cele mai fotografiate si admirate accesorii. Buchetul de mireasa glob, cu o structura rotunda este ideal daca esti o mireasa eleganta si classy! Inainte de a alege un buchet de mireasa sfera, nu uita ca el trebuie sa fie mai spectaculos si mai mare decat cele purtate de domnisoarele de onoare. De asemenea, buchetele mici si rotunde sunt usor de purtat, dar trebuie neaparat sa fie proportionale cu inaltimea ta si cu croiala si lungimea rochiei de mireasa. Ai de unde sa alegi pentru ca noi ti-am pregatit 10 dintre cele mai frumoase buchete rotunde pentru mireasa!

Buchet rotund tip sfera din santini, www.happyflower.ro - 120 ron. Un buchet spectaculos de flori pentru a marca aparitia unei mirese in cea mai fericita zi din viata ei. Miresele care il aleg sunt caracterizate prin atitudine si stil. Santini-ul este una dintre cele mai delicate flori. Acest buchet va completa imaginea unei mirese perfecte si va atrage cu siguranta admiratia celorlalti.


Buchet de mireasa mov din trandafiri si orhidee, www.emeraldgarden.ro - 335 ron. Pentru un eveniment desavarsit va propunem acest buchet de mireasa deosebit realizat din trandafiri lila, orhidee imperiale si hypericum. Se potriveste de minune unei rochii de mireasa printesa si unei cofuri extravagante!


Buchet de mireasa din santini verzi si crizanteme galbene, Emerald Garden - 100 ron. Un superb buchet de vara pentru o mireasa ce planuieste o nunta in aer liber. Nuantele solare ale crizantemelor alaturi de verdele crud al santinilor reprezinta combinatia perfecta pentru un buchet de mireasa romantica !

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest