Top 10 verighetede nunta vintage 2015

Top 10 verighetede nunta vintage 2015

Daca stilul vintage te inspira, iar lucrurile din vremea bunicii le consideri si astazi de actualitate, inseamna ca esti o mireasa de moda veche care apreciaza traditiile si considera ca lucrurile din trecut au valoare pentru ca rezista in timp si te fac nostalgica.

Fie ca ti-ar placea sa porti o viata intreaga un model de verigheta care iti aminteste de cineva drag sau esti adepta stilului clasic, in top 10 verighete de nunta vintage poti vedea mai multe tipuri de verighete pentru femei si barbati, potrivite pentru fiecare stil in parte.

Rasfoieste galeria foto alaturata si inspira-te din cele mai frumoase  verighete vintage din 2015 avand ca exemplu verighetele Dora din metale aurii, cum este aurul galben si din metale albe, cum este aurul alb si platina. La Doraring.com gasesti verighete de nunta vintage cu model dantela venetiana si verighete de nunta simple.

Indrazneste sa fii diferita si sa adopti un stil personal la nunta fie ca iti plac verighetele vintage, rochiile de mireasa vintage sau bijuteriile art deco.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest