14 tendinte majore pentru nuntile din 2017

14 tendinte majore pentru nuntile din 2017
14 tendinte majore pentru nuntile din 2017 14 tendinte majore pentru nuntile din 2017 14 tendinte majore pentru nuntile din 2017 14 tendinte majore pentru nuntile din 2017 14 tendinte majore pentru nuntile din 2017 14 tendinte majore pentru nuntile din 2017 14 tendinte majore pentru nuntile din 2017 14 tendinte majore pentru nuntile din 2017 14 tendinte majore pentru nuntile din 2017

Noul an se apropie cu pasi repezi si aduce 14 tendinte majore pentru nuntile din 2017. Acesta este asteptat cu sufletul la gura de cuplurile care isi oficializeaza relatia in viitorul apropiat.

Pentru ca mai sunt cateva luni pana la ziua cea mare, ai timp sa iti organizezi nunta ca la carte si sa descoperi tendintele de top ale anului 2017 in materie de nunti. De la stilul invitatiilor la flori si muzica, descopera chiar acum cele mai importante tendinte de anul viitor:

Intoarcerea la glamour
Uita de rustic. Acest stil iese oficial in 2017. Se asteapta de la cuplurile anului 2017 sa incerce sa exceleze in materie de flori, lumini, decor sau vestimentatie. Totul va fi la inaltime.

Mancare ca la mama acasa
Daca mirii au un preparat traditional pe care vor sa il includa in meniul de nunta, il pot ruga pe bucatar sa prepare bucatele dorite dupa o reteta ca la mama acasa.

Tort de nunta inspirat de micul dejun
Uita de clasicul tort de nunta si alege unul aromat care iti aminteste de gusturile copilariei. Poti alege un tort naked cu scortisoara, cu banana bread sau cu gust de cafea.

Invitatii de nunta supradimensionale
Astfel de invitatii declaratie dau tonul pentru o petrecere de mare anvergura. Poti alege si tu modelul favorit la cea mai mare dimensiune.

Tort ombre
Se poarta deserturile ombre, iar cele mai populare deserturi vin in nuante de pastel si in culori neutre.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest