Cate persoane pot participa la nunta incepand cu 15 mai?

Cate persoane pot participa la nunta incepand cu 15 mai?

O data cu 15 mai cand Romania intra in stare de alerta, Ministerul de Interne vine cu noi masuri si reguli mai putin restrictive decat in starea de urgenta, care ia sfarsit joi, 14 mai, se arata intr-un comunicat de presa emis pe 9 mai. Astfel, conform MAI, evenimentele cu caracter privat, cum sunt nuntile, botezurile si inmormantarile se pot desfasura cu maxim 16 persoane incepand cu a doua jumatate a lunii mai, cu conditia sa se respecte regulile de distantare sociala.

Romania a intrat in stare de urgenta pe 16 martie din cauza inmultirii cazurilor de coronavirus, iar aceasta perioada va lua sfarsit saptamana viitoare, cand se doreste ca viata oamenilor sa revina treptat la o oarecare normalitate. In tot acest timp au fost permise doar evenimentele cu maxim opt persoane.

"Activitatile organizate de slujitorii cultelor religioase in locasurile de cult, care se desfasoara fara participarea credinciosilor sau practicile si ritualurile cu caracter privat (ex. botezurile, cununiile sau inmormantarile) care au loc cu participarea unui numar strict limitat de persoane - maxim 16 persoane si respectarea regulilor de distantare sociala" este una dintre masurile permise incepand cu 15 mai. 

Toate masurile de prevenire si control de raspandire a Coronavirusului Sars-Cov-2, propuse pentru a intra in vigoare incepand cu starea de alerta, din data de 15 mai 2020 pot fi consultate pe site-ul MAI.

Sursa foto: SelfEvents.ro

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest