Idei de nunta perfecte cu mesele de la receptie

Idei  de nunta perfecte cu mesele de la receptie
Idei  de nunta perfecte cu mesele de la receptie Idei  de nunta perfecte cu mesele de la receptie Idei  de nunta perfecte cu mesele de la receptie Idei  de nunta perfecte cu mesele de la receptie Idei  de nunta perfecte cu mesele de la receptie Idei  de nunta perfecte cu mesele de la receptie Idei  de nunta perfecte cu mesele de la receptie Idei  de nunta perfecte cu mesele de la receptie Idei  de nunta perfecte cu mesele de la receptie

Imaginea festiva cu prezentarea meselor de la receptie reprezinta o sursa de inspiratie buna pentru viitorii miri si mirese care se pregatesc pentru cea mai importanta zi din viata lor: nunta.

Aceste idei de nunta frumoase sunt un punct de pornire pentru crearea unui decor de nunta absolut superb la centrul mesei si in imprejurimi (lumini suspendate deasupra meselor) pe care oaspetii il vor adora pur si simplu.

La urma urmei, aranjarea meselor din sala de receptie arata cel putin la fel de frumos ca un cadou bine impachetat. Decorul colorat cu accente de gri, ivory si gold, multitudinea de flori parfumate, precum si cardurile de masa personalizate cu numele invitatilor sunt doar cateva idei fabuloase din care se pot inspira mirii atunci cand isi aleg decorul preferat.

Si pentru ca la orice nunta predomina o anumita paleta cromatica, in functie de acest aspect, de sezonul in care se desfasoara nunta, dar si de preferintele personale, se poate selecta mai usor decorul meselor de la receptie, avand ca punte de pornire imaginile din galeria foto.

Sursa: www.modwedding.com

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest