7 buchete de mireasa populare, in forme si stiluri diferite

7 buchete de mireasa populare, in forme si stiluri diferite
7 buchete de mireasa populare, in forme si stiluri diferite 7 buchete de mireasa populare, in forme si stiluri diferite 7 buchete de mireasa populare, in forme si stiluri diferite 7 buchete de mireasa populare, in forme si stiluri diferite 7 buchete de mireasa populare, in forme si stiluri diferite 7 buchete de mireasa populare, in forme si stiluri diferite 7 buchete de mireasa populare, in forme si stiluri diferite

Buchetele de mireasa sunt acele accesorii de nunta populare, care vin in forme si stiluri diferite. Exista atatea tipuri de flori din care o mireasa poate alege, insa numai sapte forme de buchete mireasa vor fi in voga in 2017.

Speram ca dupa ce vezi care sunt buchetele "castigatoare", sa iti alegi mai usor florile preferate, stilul si forma buchetului. Miresele din Romania prefera cel mai mult buchetele rotunde si cele numite in literatura de specialitate Hand Tied. Acestea din urma sunt realizate din flori diferite si sunt foarte versatile, deoarece iti ofera o imagine diferita in functie de unghiul in care le privesti.

Descopera si alte stiluri acum si alege-ti buchetul de mireasa si florile din decorul nuntii, tinand cont de data la care este programat evenimentul, astfel incat buchetul tau, fie el rotund, lacrima sau cascada sa fie compus din flori de sezon.

Buchetul de mireasa rotund este o alegere clasica, mereu la moda

Buchet mireasa Hand Tied realizat din flori diferite

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest