Numarul de invitati si zilele in care locatia nu este ocupata sunt alti factori importanti pentru alegerea locatiei de nunta. Dar, haideti sa vedem care sunt cele cinci criterii esentiale pentru alegerea restaurantului de nunta:Lista cu invitatiTinand cont de numarul de invitati si de numarul de la locul de mese, atunci cand selectezi un anumit salon de evenimente, trebuie sa stii cu aproximatie cati dintre oaspetii prezenti vor participa, astfel incat sala de receptie sa fie incapatoare. In alta ordine de idei, cum numarul participantilor se modifica chiar si cu 30%, este recomandat sa semnezi un contract cu un numar mai mic de invitati decat cel stabilit la inceput.Experienta personaluluiUn staff cu experienta indelungata stie sa gestioneze orice situatie neprevazuta care poate sa apara pe parcursul evenimentului. Pretul corectTarifele prea mici sunt adesea inselatoare deoarece in spatele lor se ascund diverse taxe neprecizate la inceput. Ca sa nu te inseli, pune-i pe reprezentantii locatiei sa treaca in contract suma completa care include meniul, aranjamentul salii si toate serviciile solicitate de care se ocupa locatia. Cunoscand pretul total, vei stii daca vrei sa semnezi sau nu contractul.Meniul idealDegustarea preparatelor inainte de nunta trebuie sa fie prevazuta in contract. Conteaza mult aromele, dar si prospetimea alimentelor folosite la pregatirea preparatelor culinare servite in timpul receptiei.Pachet de servicii completCu cat pachetul de servicii este mai complet, cu atat organizarea petrecerii devine mai relaxanta. Lasa specialistii sa pregateasca decorul salii, aranjamentele florale, candy- bar-ul si chiar muzica. In acest fel ai timp mai mult sa te ocupi mai mult de propria persoana, de logodnicul tau sau de luna voastra de miere.