Lista articolelor despre frisca si ciocolata pe viitoaremireasa.ro
Articole despre frisca si ciocolata.
Citeste cele mai noi articole despre frisca publicate pe ViitoareMireasa.ro! Vezi comentarii si poze despre frisca, pe ViitoareMireasa.ro!
Te-ar putea interesa: torturi, tort, nunta, mireasa, cofetarie, cofetaria unique, cofetaria claus, cofetaria alice, frisca, martipan, fondant, ciocolata, glazura, tortul miresei, tort de nunta
Tortul miresei este o dilema delicioasa pe lista pregatirilor de nunta. Cum poate ceva atat de gustos sa-ti dea batai de cap? Simplu! Exista atatea variante de compozitie pentru tort, incat simturile tale vor fi date peste cap in urma oricarei degustari. Tine de cont de cateva idei de baza:
Adori ciocolata? Nu te repezii sa comanzi un tort mascota sau joffre! Gandeste-te ca tortul se serveste la finalul nuntii, cand invitatii abia mai pot rasufla de la atata mancare. In locul blatului greu de cacao si a cremelor cu unt alege varianta mai usoara - mousse de ciocolata. Poti avea in tort si cateva fructe confiate, invitatii se vor linge pe degete!
Visezi la un tort de nunta cu frisca? Tortul clasic de nunta e alb, insa nu uita ca frisca, mai ales pe timpul verii, este un ingredient foarte perisabil. Asigura-te ca cei de la cofetarie folosesc numai frisca vegetala si au spatii de stocare adecvate. O varianta ca sa pastrezi albul si sa nu risti prea mult sa se strice gustul, ar fi sa alegi o umplutura pe baza de mascarpone cu fructe de padure.
Citeste continuarea articolului Tortul miresei: ciocolata, frisca sau martipan?
Ti s-a intamplat vreodata sa iti propui sa mananci o singura inghititura de inghetata pentru ca in final sa mananci doua cupe mari? Sau ai consumat patru felii de pizza desi iti erau de ajuns doar doua? Iti este frica sa cumperi anumite alimente pentru ca stii ca vor zbura imediat din frigider?
Daca ai raspuns afirmativ la cel putin una dintre aceste intrebari, nu te descuraja. Pur si simplu trebuie sa inveti cum sa mananci cu moderatie din tot ceea ce iti place si nu tei vei mai ingrasa. Deci, consuma ceea ce doresti in portii mici, ca si cum ai savura fiecare inghititura si urmeaza sfaturile de mai jos daca simti ca nu rezisti tentatiilor.
1. Inceteaza sa clasifici alimentele in "bune"si "rele"Restrictia este un cuvant des intalnit in planurile de dieta si adesea devine opusul la ceea ce ne-am dori sa mancam. Incearca sa vezi toate alimentele ca fiind la fel, fara sa le etichetezi. De regula dorim sa consumam din alimentele interzise, iar cand nu reusim sa ne stapanim poftele, mancam mai mult decat ar trebui.
Citeste continuarea articolului Cum sa mananci tot ce doresti fara sa te ingrasi
Marturiile borcanele sunt in tendinte si fie ca le oferi in dar invitatilor la nunti sau botezuri, acestea sunt cadouri foarte populare.
Daca te incanta marturiile borcanele, le poti umple cu ciocolata calda pentru o nunta organizata in sezonul rece, iar vara, poti sa umplii borcanelele cu orice vrei de la miere la sare de mare.
Pentru ca ciocolata calda se gaseste si la pliculete preparata instant, nu iti va fi greu sa pregatesti chiar tu aceste marturii dulci. In schimb, daca vrei sa prepari reteta de la cap la coada impreuna cu viitorul mire, vei avea nevoie de cateva ingrediente.
Citeste continuarea articolului DIY: Marturii borcanele cu ciocolata
Tortul miresei incheie cu mare fast orice petrecere de nunta. Cu siguranta si tu iti doresti sa-ti uimesti invitatii cu un design de tort inedit si un gust desavarsit. Daca esti o mireasa de primavara tine cont si de anotimp atunci cand alegi cum vrei sa arate tortul tau de nunta.
Culori pastelate, buburuze si fluturi multicolori – toate isi pot gasi locul pe prajitura cea mai asteptata de la nunta ta. Iti trebuie doar putina inspiratie oferita din plin de patiserii celebri din lume. Nu-ti ramane decat sa te hotarasti ce design iti place mai mult si sa duci fotografia la cofetaria ta preferata!
1.Un tort cu blaturi patrate suprapuse, cu glazura in dungulite subtiri albe si roz-portocaliu pal este perfect pentru inceputul de primavara, Punctul forte al acestui model sunt trandafirii si bujorii portocalii si roz realizati cu o maiestrie deosebita din martipan. Daca ai un cofetar priceput, invitatii vor putea sa jure ca e vorba de flori adevarate!
Citeste continuarea articolului Torturi pentru nunta de primavara
Pentru o nunta de iarna perfecta alege un tort asortat sezonului! Inspira-te din propunerile celor mai vestiti cofetari americani si uimeste-ti invitatii! Martipanul alb-rosu si fondantul vor fi la mare cinste in acest anotimp.
1. Tortul - replica a rochiei de mireasa. O nunta de printesa merita incununata cu un tort pe masura! O bijuterie imvelita in falduri de martipan alb si ornata cu siraguri de cristale si coronite de trandafiri de ciocolata alba. Initialele mirelui si miresei troneaza in varful acestui deliciu elegant si alb.
2. Tort - om de zapada. Pentru mirii vesnic copii, alege un tort de mireasa in forma de om de zapada. In loc de zapada va fi frisca pufoasa, iar in loc de bratele crengi, delicioase ramuri de ciocolata. Nu lipseste nici fularul alb-rosu din fondant, nici caciula neagra de ciocolata! Invitatii vor redeveni copii si vor dori o portie dubla din omul dulce de zapada.
Citeste continuarea articolului Torturi de iarna
Tortul de nunta este una din atractiile petrecerii. Desi anunta ca nunta e pe final, momentul tortului este foarte asteptat de invitati, care sunt nerabdatori sa se indulceasca. Azi iti aratam cateva din torturile de nunta ale mireselor prezentate pe miresedisperate.ro. Sunt acele mirese ale caror povesti de nunta le poti citi in sectiunea Real Weddings.
Tort nunta Ica si Bogdan
Tortul lor de nunta s-a numit Ganaj. A fost din ciocolata alba si ciocolata neagra. A fost un tort delicious, bine insiropat. Tortul a fost decorat cu gladiole rosii si crini roz-rosii (florile nuntii). Tortul a fost realizat de cofetaria Arta Culinara si a avut 23 de kg pentru 217 invitati. Pretul aproximativ a fost de 45 ron/kg. Din tort a mai ramas putin, cat sa guste din el si Ica. Toata lumea a laudat tortul pentru ca nu a fost foarte dulce, desi era insiropat.
Citeste continuarea articolului Torturi de nunta ale mireselor
Torturile de toamna au farmecul lor. Si acesta este anotimpul mireselor care iubesc bogatia de culori si luxul. Pentru o nunta de toamna alege un tort asortat anotimpului. Cu mere si pere, struguri, frunze aramii si crizanteme stralucitoare, torturile de toamna te ispitesc cu savoarea recoltelor bogate.
Inspira-te din alegerile noastre si personalizeaza-ti tortul de nunta!
1. Tort de toamna in stil baroc – o combinatie seducatoare pentru admiratoarele Mariei Antoinette. Umplutura delicioasa de crema de vanilie cu fructe confiate si nuci e acoperita intr-un fondant luxos cu ornamente in nuante calde. In varful tortului troneaza la loc de cinste cele mai gustoase fructe de toamna.
Citeste continuarea articolului Tortul miresei de toamna
Vrei la nunta ta sa curga rauri de sampanie si ciocolata? Traieste-ti visul! Fantana de ciocolata este o surpriza delicioasa pentru invitati. O poti inchiria sau chiar cumpara in cazul in care dispui de un buget de nunta generos. Apoi, trebuie sa iei niste decizii dulci:
Ce fel de ciocolata vrei? Exista anumite sortimente de ciocolata belgiana care se folosesc la fantani. Tu va trebui sa decizi doar daca vrei sa fie alba sau neagra.
Cantitatea de ciocolata folosita – se calculeaza in functie de numarul de invitati de la nunta. Pentru 100-150 de persoane sunt suficiente cam 3 kg de ciocolata topita.
Citeste continuarea articolului Fructele si fantana de ciocolata la nunta
Te-ai hotarat ca vrei sa-ti impresionezi invitatii la nunta cu rauri de fructe si dulciuri trase in ciocolata. Urmatorul pas e sa alegi daca vei inchiria fantana de ciocolata sau o vei cumpara. Depinde numai de tine ce investitie vrei sa faci pentru indeplinirea unui vis dulce.
Vrei sa inchiriezi fantana de ciocolata?
Preturile practicate de agentiile specializate in organizarea nuntilor sunt undeva intre 300-350 euro pentru cateva ore de valuri dulci. In pretul asta ai incluse:
Citeste continuarea articolului Fantana de ciocolata