De asemenea, florile comestibile incorporate in cuburile de gheata si in cocktailuri dau o nota naturala si luminoasa bauturilor servita la evenimente festive. Mai jos am dat exemple de cateva flori aromate pe care le poti incorpora in diferite preparate si bauturi servite la receptia de nunta. Cu siguranta invitatii vor fi incantati de aroma florilor, dar mai ales de aspectul deliciilor culinare decorate cu flori comestibile.
GalbeneleAroma: gust acrisor astringent de citriceUtilizare: adauga culoare placuta la aperitive, cocktailuri, salate si platouri cu fructe.GaroafeAroma: de cuisoase, picantaUtilizare: aroma picanta este buna pentru salate, vin, dar si ca decor pentru tortul de nunta.Stelute microAroma: usor dulceagaUtilizare: la deserturi, fructe, diferite aperitive.CalendulaAroma: mentolataUtilizare: diferite deserturi sau in mix de petale la salateCrizantemeAroma: usor dulceagaUtilizare: ceaiuri, salate, la garnisirea sandwich-urilorOrhideeAroma: freshUtilizare: decor tort nunta si decor farfurii