Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au casatorit

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au casatorit
Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au casatorit

Cea mai asteptata nunta din showbiz a avut loc duminica, 29 septembrie cand Bianca Dragusanu i-a spus "Da" lui Victor Slav la Biserica Doamna Oltea din Capitala.

Mireasa a fost flancata de cele mai bune prietene ale sale, imbracate in rochite lila, special alese de Bianca pentru domnisoarele de onoare. Asa cum era de asteptat, Bianca Dragusanu a stralucit in ziua nuntii sale.

Imbracata intr-o rochie de mireasa tip sirena de 5000 de euro, confectionata din dantela frantuzeasca si o pereche de pantofi cu pietre semipretioase care au costat 2000 de euro, roscata lui Victor Slav a facut tot posibilul sa arate impecabil in cea mai importanta zi din viata ei si a cheltuit pentru intreaga distractie 70000 de euro.

Dupa ceremonia religioasa, cheful s-a mutat la un complex de lux din Capitala unde meniul a costat aproximativ 100 euro de caciula. Suma piperata i-a facut pe unii oaspeti sa refuze politicos invitatia la petrecere, speriati de banii pe care trebuia sa ii dea ca dar de nunta.

La restaurant, cei 260 de oaspeti prezenti s-au infruptat cu bucate traditionale si delicatese mediteraneene, ei fiind paziti de aproximativ 200 de garzi de corp.

Pentru a topai in voie pe ringul de dans, mireasa si-a ales niste cizme albe din piele, dar si o pereche de adidasi cu talpa ortopedica, conform Libertatea.ro.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest