5 ceaiuri de plante cu beneficii imense pentru parul tau

 5 ceaiuri de plante cu beneficii imense pentru parul tau

Sunt momente cand parul isi pierde din stralucirea naturala, devine fragil si se rupe usor. De asemenea, o problema frecvent intalnita este matreata. Aceasta afecteaza in special persoanele al caror organism secreta mult sebum.

Fie ca ti se ingrasa parul frecvent sau ai nevoie de un remediu eficient pentru a-l revitaliza, ceaiurile de plante sunt ideale pentru ingrijirea parului datorita substantelor din continutul lor.

Daca si tu vrei sa aplici pe par un tratament natural si ieftin, in functie de problema cu care te confrunti, poti recurge la unul din cele 5 ceaiuri cu efecte miraculoase pentru sanatatea parului tau.

Ceaiul de menta te scapa de matreata
Inamicul numarul 1 al matretii este ceaiul de menta. Foloseste ceai de menta ori de cate ori te speli pe par. Dupa fiecare spalare, clateste-ti parul cu ceai de menta, masand usor scalpul. Dupa cateva spalari, matreata va disparea.

Ceaiul verde: revitalizant natural pentru parul deteriorat
Ceaiul verde este o sursa bogata in antioxidanti care iti revitalizeaza parul deteriorat de razele soarelui si regleaza secretia de sebum. Daca ai parul gras, atunci poti folosi acest tratament la fiecare spalare.

Ceaiul de rozmarin iti salveaza podoaba capilara
Ceaiul de rozmarin este un aliat de nadejde pentru oricine se confrunta cu caderea excesiva a parului. Prin urmare, daca vrei sa remediezi aceasta problema, poti folosi cu incredere acest leac naturist cu efecte miraculoase.

Ceaiul de urzica intareste firele de par
Daca parul tau se rupe foarte usor, ceaiul de urzica este tratamentul care intareste radacina firelor de par, redandu-i stralucirea si supletea.

Ceaiul de lavanda previne albirea parului    
In loc sa iti vopsesti parul ca sa acoperi firele albe, foloseste ceai de lavanda ca sa previi aparitia firelor albe de par. Ceaiul de lavanda fixeaza culoarea parului pentru mai mult timp dupa vopsire, oferindu-i parului tau un aspect fresh.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest