Tratamentul Madonnei, de acum si in Romania

Tratamentul Madonnei, de acum si in Romania
Tratamentul Madonnei, de acum si in Romania Tratamentul Madonnei, de acum si in Romania Tratamentul Madonnei, de acum si in Romania Tratamentul Madonnei, de acum si in Romania Tratamentul Madonnei, de acum si in Romania Tratamentul Madonnei, de acum si in Romania Tratamentul Madonnei, de acum si in Romania Tratamentul Madonnei, de acum si in Romania Tratamentul Madonnei, de acum si in Romania

Daca in 2009 Madonna a sustinut un concert in Romania, in 2010 tratamentul revolutionar al divei vine si la noi. Madonna este prima vedeta din lume care iubeste si promoveaza acest tratament, de curand disponibil si in salonul make-up artistului Maria Pauna.  


Ce este tratamentul Madonnei?

Tratamentul Madonnei este un sistem revolutionar non-invaziv care inlocuieste traditionalele tratamente cu botox si acid hialuronic. Este singurul tratament cu rezultate vizibile dupa prima sedinta. Ajuta la hidratarea imediata a tenului si confera o fermitate sporita acestuia. Ridurile si liniile fine sunt reduse si conturul fetei este vizibil inbunatatit prin stimularea productiei de colagen si elastina. 

Cum se realizeaza acest tratament?

Pentru rezultate maxime, tratamentul se face in sase sedinte consecutive, fiind recomandat ulterior, cate un tratament pe luna. Introducerea acidului hialuronic in piele se face atat la nivelul fetei cat si la nivelul gatului si al decolteului. Tratamentul Madonnei este unicul tratament care face  posibila introducerea acidului hialuronic, ceaiului verde, vitaminelor A, D, E, aloe vera si atoxilina (compus identic botoxului) in cele mai profunde straturi ale dermisului cu ajutorul unui aparat ce produce oxigen hyperbaric. 

Cine a adus acest tratament in Romania?

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest