Trandafirii: secretul frumusetii pentru miresele din Oman

Trandafirii: secretul frumusetii pentru miresele din Oman

In Oman trandafirii nu fac parte doar din buchetul miresei, pentru ca acest ingredient aromat este secretul de frumusete al femeilor din aceasta regiune.

Inca de cand a fost adus trandafirul in Europa, de catre turci la mijlocul secolului 14, frumoasa floare a fost apreciata de toata lumea, de la sultani si pana la tinerii care urmau sa se casatoreasca.

Apreciati pentru esenta lor bogata si romantica, femeile otomane obisnuiau adauga petale uscate de trandafir in apa fierbinte. Acest secret de frumusete a fost pastrat din generatie in generatie, iar in zilele noastre continua sa fie aplicat de femeile din Oman inainte sa se casatoreasca. Cu aceasta infuzie, ele isi clatesc parul, conferind podoabei capilare un parfum seducator.

Apa de trandafir este folosita si ca remediu medicinal, aceasta avand proprietatea de a reduce durerile de cap si anxietatea datorita proprietatilor sale aromatice. Daca ai de gand sa iti clatesti parul cu infuzie de trandafiri inainte de nunta, urmeaza acest tratament cu cel putin cateva saptamani inainte de eveniment, astfel incat sa stii cum se comporta parul tau dupa acest tratament de infrumusetare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest