Ten si decolteu: luminozitate in ton cu rochia de mireasa, la Belle Sophia

Ten si decolteu: luminozitate in ton cu rochia de mireasa, la Belle Sophia

Ai ales rochia, locatia, stii deja cum vor arata invitatiile iar cei dragi abia asteapta sa vada cum radiezi, cat esti de frumoasa invaluita in materiale diafane si zambind continuu. Pentru ca totul sa fie perfect, Belle Sophia iti propune: tenul si decolteul vor arata minunat, asortate rochiei si nuantei sale pure si pretentioase, daca urmezi un program dulce de rasfat. Simte-te ca o printesa si arata impecabil apeland la mici trucuri de infrumusetare: tratamente faciale personalizate, care vor face diferenta pentru ca tu sa ai inca un as in maneca in ziua cea mare - pielea fina, luminoasa, un ten frumos si catifelat.

Tratament facial

Sampanie pentru ten - recomandarea specialistelor Belle Sophia

Ia un loc pe canapea, fa-te comoda, savureaza un cappuccino si rasfoieste ultimul numar al revistei preferate. Desprinde-te de griji, de cotidian, relaxeaza-te si lasa-te rasfatata in cel mai glossy si prietenos mediu. Imediat te va invita in cabinet una dintre cosmeticienele cu maini dibace si mereu cu zambetul pe buze.

Alege dintre tratamentele cosmetice sau mizeaza pe recomandarea specialistelor. Un tratament facial cu sampanie, de exemplu, realizat cu produse luxury Babor, are efect imediat de luminozitate, lifting si revitalizare. Senzatia de dupa si rezultatele sunt "wow": ten regenerat si plin de vitalitate, care iti va multumi, simtindu-se la atingere precum pretiosul casmir. Nu ai timp? Nicio problema! Mini tratamentul Babor este executat in doar 30 de minute si implica etapele de gomaj, aplicare a fiolei Instant Beauty si masaj facial. Tenul este revitalizat si efectul de luminozitate este instant.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest