Tehnici de beauty pe care trebuie sa le aplici fara intarziere

Tehnici de beauty pe care trebuie sa le aplici fara intarziere
Tehnici de beauty pe care trebuie sa le aplici fara intarziere Tehnici de beauty pe care trebuie sa le aplici fara intarziere Tehnici de beauty pe care trebuie sa le aplici fara intarziere Tehnici de beauty pe care trebuie sa le aplici fara intarziere Tehnici de beauty pe care trebuie sa le aplici fara intarziere Tehnici de beauty pe care trebuie sa le aplici fara intarziere Tehnici de beauty pe care trebuie sa le aplici fara intarziere

A tine pasul cu toate tehnicile de beauty poate fi o provocare majora chiar si pentru specialistii de la saloanele de frumusete.

Ca sa nu sari peste vreo etapa de make-up importanta pentru aspectul tau general, iti vom sugera cele mai utile tehnici de beauty pe care trebuie sa le aplici fara intarziere.

Avand la indemana un mic ghid de frumusete, iti va fi mai usor sa intelegi tehnicile de beauty pe care urmeaza sa le aplici in viitor.

Conturarea fetei cu autobronzant
In loc sa folosesti o crema sau o pudra cosmetica pentru a-ti contura fata, poti utiliza autobronzant. Rezultatul: o stralucire naturala combinata care va ramane pe chipul tau chiar daca transpiri sau iti vei spala fata.

Conturarea fetei cu henna
Tehnicile de conturare a fetei cu henna sunt complicate, de aceea nu pot fi realizate acasa. Acestea inlocuiesc metodele traditionale pentru infrumusetarea chipului. Adesea, conturarea fetei cu henna este o metoda folosita la popoarele orientale. Spre exemplu, viitoarele mirese din India folosesc henna pentru a arata frumos cu ocazia nuntii.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest